Καλώς Ήρθατε

To www.endokrinologiko.gr είναι ο ιστότοπος όπου παρουσιάζονται οι υπηρεσίες του Ενδοκρινολογικού Ιατρείου του Πάνου Σπυρόπουλου.

 

Στο ιατρείο που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 στο Μαρκόπουλο Αττικής, το 2013 στην Αρτέμιδα Αττικής (Λούτσα) και από τον Απρίλιο του 2019 στου Ζωγράφου, αντιμετωπίζονται περιστατικά όλης της γκάμας της ενδοκρινολογίας, το γνωστικό αντικείμενο της οποίας, όπως ορίζεται από το καταστατικό της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, περιλαμβάνει και τις διαταραχές του μεταβολισμού που συνοδεύουν τη διαταραχή της λειτουργίας των ενδοκρινών αδένων, όπως π.χ. η διαταραχή της ομοιοστασίας της γλυκόζης ( σακχαρώδης διαβήτης ), η διαταραχή της ομοιοστασίας των λιπιδίων του πλάσματος (δυσλιπιδαιμίες), η παχυσαρκία, η διαταραχή του οστικού μεταβολισμού (οστεοπόρωση), οι διαταραχές της ενδοκρινικής λειτουργίας και αναπαραγωγικής ικανότητας γυναικών και ανδρών, ενηλίκων και ανηλίκων.

Στο διάστημα λειτουργίας του, το ιατρείο έχει καλύψει με ανθρώπινη και άρτια επιστημονική αντιμετώπιση χιλιάδες ασθενείς μιας πολύ μεγάλης περιοχής της Ανατολικής Αττικής (Μαρκόπουλο, Αρτεμιδα (Λούτσα), Πόρτο Ράφτη, Κορωπί, Καλύβια, Κερατέα, Λαύριο, Ραφήνα, Παιανία, Σπάτα, Πικέρμι, Βάρη, Ανάβυσσο, Παλαιά Φώκαια, Λαγονήσι κ.α.)

Η προσέγγιση των προβλημάτων των ασθενών γίνεται με βάση την επιστημονικά τεκμηριωμένη διεθνή ιατρική πρακτική, λαμβάνοντας υπ’όψη τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς (βλέπε και κεφ. "Ο Γιατρός").

Εκτός της κλινικής εξέτασης γίνονται οι παρακάτω εξετάσεις: